Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انتخاب نام برای فرزند یکی از مهم ترین وظایف پدر و مادر است که باید با توجه به معیارهایی صورت بگیرد،هم آوا بودن نام با نام پدر و مادر یا نام خانوادگی یکی از معیارهایی است که والدین امروزی در انتخاب نام فرزند به آن توجه زیادی دارند اما نباید از معنای اسامی غافل شد زیرا مهم ترین ملاک در انتخاب اسامی فرزندان باید توجه به معنای اسامی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به اسامی فرزندان بازیگران و هنرمندان ایرانی می پردازیم.

بارانا ، بن سان و شایمین دختر و پسر بنیامین بهادری

بنیامین بهادری خواننده جوان کشورمان سه فرزند به نام های بارانا، بن سان و شایمین دارد.بارانا اولین فرزند بنیامین بهادری است که در 9 اردیبهشت سال 1390 به دنیا آمد و بن سان پسر بنیامین بهادری خواننده مشهور کشورمان در 27 مهر 1396 به دنیا آمد و شایمین فرزند سوم آقای خواننده 11 آذر 1397 متولد شد.

شاهرخ استخری و دخترانش پناه و نبات

شاهرخ استخری یکی دیگر از هنرمندان کشورمان است که اسامی خاصی را برای فرزندانش انتخاب کرده است. پناه دختر اول شاهرخ استخری است که 17 مرداد سال 92 به دنیا آمد و بازیگر کشورمان برای دومین بار 10 آبان 1397 صاحب دختری به نام نبات شد.

محسن کیایی و دخترش رز

محسن کیایی بازیگر و نویسنده کشورمان یکی دیگر از هنرمندانی است که به تازگی پدر شده و دخترش اردیبهشت ماه سال 97 متولد شد و آقای بازیگر نام رُز را برای دخترش انتخاب کرد.

نیوشا ضیغمی و دخترش لنا

نیوشا ضیغمی بازیگر سینمای کشورمان آخرین روزهای اردیبهشت ماه سال 97 برای اولین بار مادر شد و نام لنا را برای دخترش انتخاب کرد.

سام درخشانی و دخترش برکه

22 آذرماه 96 سام درخشانی بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان خبر تولد دخترش را به صورت رسمی اعلام کرد و از انتخاب نام برکه برای دخترش خبر داد.

سامیار و ساتین پسر و دختر شیلا خداداد

1 فروردین ماه 1396 شیلا خداداد بازیگر سریال مسافری از هند خبر تولد دومین فرزندش را با انتشار عکسی از دخترش اعلام کرد . شیلا خداداد که در 27 آبان ماه 1392 برای اولین بار حس مادر شدن را تجربه کرده بود نام دختر تازه متولد شده اش را ساتین گذاشت نا با نام پسرش سامیار و نام خانوادگی همسرش سرکارات هم خوانی داشته باشد.

تیارا و ویانا دختران رضا صادقی

رضا صادقی سلطان مشکی پوش و خواننده موسیقی پاپ کشورمان در شبهای قدر امسال (1396) برای بار دوم پدر شد و نام دخترش را ویانا گذاشت تا با نام دختر اولش تیارا هم خوانی داشته باشد. تیارا اولین فرزند رضا صادقی است که در بهمن سال 1392 به دنیا آمده است.

سوفیا دختر یکتا ناصر و منوچهر هادی

22 آذرماه 1395 یکتا ناصر و منوچهر هادی زوج سرشناس سینما و تلویزیون کشورمان برای اولین بار طعم مادر و پدر شدن را چشیدند. این زوج هنری مشهور نام دخترشان را سوفیا گذاشتند.

مهرسام و مهراز پسران روناک یونسی

روناک یونسی خجسته معروف سریال رستگاران برای دومین بار طعم شیرین مادر بودن را در شهریورماه 97 چشید. این هنرمند کشورمان که همسر محسن میری مدلینگ مشهور است و در کشور کانادا زندگی میکند نام دومین پسر خود را مهراز گذاشت تا با نام اولین پسرش و نام خانوادگی همسرش میری هم خوانی داشته باشد. مهرسام اولین پسر روناک یونسی است که سه سال پیش به دنیا آمد.

نیل و محمد کیا مهر دختر و پسر نیما کرمی

نیما کرمی مجری رادیو و تلویزیون همسر زینب زارع دیگر مجری کشورمان است و این زوج هنرمند در شب یلدای سال 1392 صاحب دختری شدند که نام او را نیل گذاشتند و برای بار دوم در 18 مرداد 1397 صاحب پسری به نام محمد کیا مهر شدند.

حنا و آروین دختر و پسر مجید صالحی

حنا و آروین دوقلوهای مجید صالحی

مجید صالحی بازیگر و کارگردان کشورمان 26 خرداد 1393 برای اولین بار پدر شد و خداوند به او دختر و پسری عطا کرد که نام آنها را حنا و آروین گذاشت.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازیگر سینما و تلویزیون هنرمندان در فضای مجازی بنیامین بهادری برای اولین بار دنیا آمد دختر و پسر نام دختر پدر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت

 

محمدرضا بهشتی منفرد فیلمساز، عکاس و عضو هیئت انتخاب بخش فیلم‌های مستند درباره کیفیت آثار ارسالی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی گفت: تعدادی از فیلم‌هایی که به جشنواره ارسال شد سطح پایینی داشتند، اما تعدادی نیز باکیفیت بودند و برای نمایش انتخاب شدند. خیلی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند و ازنظر فنی اختلاف کیفی چندانی با هم نداشتند. در این شرایط موضوع فیلم‌ها می‌توانست برای انتخاب نهایی تعیین‌کننده باشد. فیلم‌های خیلی خوبی داشتیم که با خلاقیت با موضوع برخورد کرده بودند، اما به نسبت فیلم‌های متوسط و ضعیف این نوع فیلم‌های خلاقانه همیشه کمتر است.

او درباره موضوعاتی که بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته بود گفت: مسائل زیست بومی و محیط زیستی بسیار زیاد مورد توجه قرار گرفته بود و همچنین نمایش آداب و رسوم و آیین اقوام هم در فیلم‌ها زیاد دیده می‌شد. در تعدادی از فیلم‌ها نیز به مسائل اجتماعی که مختص یک منطقه و مرتبط با جغرافیای آن منطقه است پرداخته بودند، مانند فیلم‌هایی که درباره کولبر‌ها داشتیم.

این فیلمساز با بیان این که برخی از فیلم‌ها پژوهش خوبی نداشتند، افزود: در یک جشنواره موضوعی، تکنیک و مسائل فنی در مرحله بعدی انتخاب قرار دارد و ابتدا پژوهشی که در رابطه با یک موضوع انجام شده است مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مرحله انتخاب آثار اگر فیلمی ازنظر تکنیکی چندان قوی نبود، اما نگاه خوبی به موضوع داشت، بیشتر مورد توجه ما قرار می‌گرفت. درمجموع پژوهش نامناسب و پرداخت سطحی به موضوع اقوام در تعدادی از فیلم‌های متقاضی دیده می‌شد.

بهشتی منفرد درباره تأثیر فیلم مستند بر رفع مشکلات یک منطقه گفت: وقتی فیلمساز ویژگی‌های یک منطقه یا مشکلی را نشان می‌دهد، بیننده با مسائلی که در آن منطقه اتفاق می‌افتد آشنا می‌شود، اما این که آیا با ساخت و نمایش این فیلم مشکلات و مسائل مردم آن منطقه حل می‌شود، در زمان تولید پروژه مشخص نیست. رسالت فیلم این است که هم مردم را در جریان مسائل یک منطقه قرار دهد و هم باعث شود مسئولان با دیدن آن در رفع مشکلات تلاش کنند. به نظرم این مسئله بیشتر به جشنواره‌هایی که این فیلم‌ها را نمایش می‌دهند برمی‌گردد. اگر فیلم‌ها برای کارشناسان و مسئولان مربوطه نمایش داده شود، شاید بتواند در رفع مشکلات مردم منطقه مؤثر باشد.

این فیلمساز افزود: قطعاً جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باید با قدرت و کیفیت مناسب برگزار شود. اگر دعوت از فیلمسازان و جلب مخاطبان به‌خوبی انجام شود و اهل فن و کسانی که دغدغه دارند از این جشنواره استقبال کنند و فیلم‌ها را ببینند، نشان‌دهنده این است که برگزارکنندگان در کار خود موفق بوده‌اند. مهم‌ترین مسئله در برگزاری یک جشنواره تداوم آن است و با برگزاری یک یا دو دوره هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ما پیش‌ازاین جشنواره‌های خوبی داشتیم که پس از چند دوره تعطیل شدند، اما استمرار جشنواره می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری روی موضوعات مدنظر داشته باشد. اگر یک جشنواره تداوم داشته باشد و در سطح کیفی خوبی برگزار شود می‌تواند در تولید فیلم‌های مرتبط با آن موضوع خاص مفید واقع شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • (ویدئو) اولین صحبت‌های مادر «یسنا» درباره مفقود شدن دخترش
  • ببینید | اولین توضیحات مادر یسنا درباره مفقود شدن دخترش
  • فراخواندن ورزشکار دختر کردستانی به اولین مرحله اردوی امادگی تیم ملی کبدی بانوان کشور
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند